Обслуговування та ремонт проекторів

Ремонт проекторов

Проектор – це мультимедійний пристрій, що часто використовується на різних підприємствах для проведення презентацій, конференцій, виставок, семінарів. Проектори також нерідко використовуються в домашніх умовах в якості домашнього кінотеатру, адже жоден телевізор не зможе конкурувати з проектором за розміром зображення, що виводиться на екран. 

Сервісний центр «КМТ-Сервіс» проводить діагностику та ремонт мультимедіа проекторів в Києві, заміну ламп в проекторах. У нас працюють кваліфіковані майстри з досвідом роботи понад 10 років. Ми здійснюємо ремонт мультимедіа проекторів Epson, NEC, Acer, TOSHIBA, Mitsubishi, Canon, Panasonic, Liesegang, Optoma та інших.

Ремонт проектора необхідний у випадках, коли відсутнє зображення, проектор слабо світить, спотворене або розмите зображення, з’являється повідомлення про необхідність заміни лампи, проектор не вмикається, проектор вимикається, проектор перегрівається, дуже шумить.

Також ремонт проектора необхідний у випадках, коли фільтри, внутрішній простір і оптика забруднюються пилом. В такому випадку, як мінімум, необхідна чистка системи охолодження проектора і чистка оптики в проекторі. Систему охолодження проектора бажано чистити один раз на рік. Якщо її довго не чистити, на вентиляторах накопичується пил, плюс відсутність регулярного змащення тертьових елементів веде до прискореного зносу, і, як наслідок, до заміни вентилятора охолодження проектора.

Якщо на проекторі горить значок лампи, це свідчить про несправність лампи, або ж показує, що ресурс лампи вичерпався і необхідна заміна лампи.

Іноді причинами виходу з ладу проектора є залиття рідиною або його механічні пошкодження, які виникають внаслідок падіння або ударів.

Всі вище зазначені види несправностей ми ремонтуємо, на виконані роботи надаємо гарантію. Для ремонтів ми використовуємо якісні оригінальні запчастини. Також, на вибір замовника, пропонуємо альтернативні, дешевші варіанти ремонту (якщо це доцільно і є реальна вигода).

Орієнтовна вартість ремонту (без урахування запчастин)

Найменування послуги

Ціна, грн.

Діагностика (за умови подальшого ремонту)

безкоштовно

Діагностика (у разі відмови від ремонту)

від 300

Заміна лампи проектора

від 500

Апаратна чистка та профілактика проектора

від 650

Чистка оптики проектора

від 800

Ремонт плати управління проектора

від 800

Ремонт блока живлення прооектора

від 650

Ремонт баласту плати розпалу

від 750

Важливо! Вартість ремонту для різних моделей проекторів може відрізнятися! Кінцева вартість ремонту озвучується після діагностики.